Coach Yvonne is zeker aan te raden! - Susan

Yvonne is professioneel en neemt de tijd om als ouder je verhaal te kunnen doen. Dankzij haar goede tips lukt het om rust te creëren tijdens het slaapritueel van onze Daan. Hij gaat eerder naar bed omdat hij na een lange dag ook aangeeft erg moe te zijn en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Daan voelt dat hij niet hoeft te vechten tegen zijn slaap en wordt daardoor uitgerust wakker. Het doel is bereikt. Coach Yvonne is zeker aan te raden!

De informatie die Yvonne eruit kon halen was herkenbaar, maar gaf ook weer nieuwe inzichten. - Floortje

Wij waren positief verrast door de analyse van de huistekening van onze zoon (7 jaar). De informatie die Yvonne eruit kon halen was herkenbaar, maar gaf ook weer nieuwe inzichten in zijn belevingswereld. Verrassend op hoeveel manieren je kunt kijken naar zo’n simpele tekening en dat daar dan informatie uitkomt die echt slaat op jouw kind. De manier waarop Yvonne haar interpretaties beschrijft is heel respectvol en eerlijk. Ze geeft duidelijk weer wat ze observeert en wat dit zou kunnen betekenen, zonder aannames te doen. Al met al vinden wij het een heel leuk inkijkje in de diepere laag achter deze tekening.

Als je met jezelf in de knoop zit of tegen dingen aanloopt, kan het zeker helpen om er op deze manier naar te kijken! - Mara

Ik wist niet goed of ik geloof in geboortepatronen, maar ik vond het heel leuk om te leren waar een aantal van mijn eigenschappen vandaan komen. Het was interessant en dat had ik vooraf niet verwacht. Als je met jezelf in de knoop zit of tegen dingen aanloopt, kan het zeker helpen om er op deze manier naar te kijken!

Ik wist niet goed wat ik hiervan moest verwachten, maar wat was het leuk en vooral herkenbaar! - Kelly

Met behulp van Yvonne is mijn geboorteverhaal in kaart gebracht. Ik wist niet goed wat ik hiervan moest verwachten, maar wat was het leuk en vooral herkenbaar! Ik was me er nooit zo van bewust wat een impact het verloop van een zwangerschap en geboorte kan hebben op een persoon. het was dus heel leerzaam om hier naar te kijken! Ik heb het geluk dat er geen echte bijzonderheden zijn geweest tijdens mijn geboorte, maar ik kan me voorstellen dat het een ander verhaal is wanneer dit wel het geval is en je een andere basis hebt. Ik heb ook veel gelachen omdat een hoop karaktereigenschappen zo herkenbaar waren en erg goed bij mij pasten! Yvonne begeleidde mij goed door de opdrachten heen en ik vond het heel leuk om op deze manier met haar aan de slag te gaan.