Tarieven Kind- en gezinscoaching

Elk traject start met een kosteloze telefonische kennismaking. Voorbereidingstijd, verslaglegging en gebruik van materialen zijn meegenomen in onderstaande berekening.

Dienst
Prijs
Intakegesprek
€ 67,50
Coaching voor kinderen
€ 57,50
Coaching voor ouders/opvoeders
€ 57,50
Tussentijdse (uitgebreide) evaluatie
€ 57,50
Observatie
€ 67,50
Eindevaluatie
€ 57,50

Bovenstaande bedragen zijn inclusief 21% BTW. Facturen worden steeds thuisgestuurd en dienen binnen twee weken te worden voldaan.

Op het traject zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Indien een gemaakte afspraak binnen 24 uur voor aanvang wordt afgezegd, ben ik helaas genoodzaakt het volledige bedrag te factureren.

Tarieven Geboortepatronen

Het in kaart brengen van een geboorteverhaal start met het zelfstandig invullen van een vragenlijst. Vervolgens wordt een sessie gepland waarbij we samen dieper ingaan op het geboorteverhaal, die ongeveer twee tot drie uur duurt. Ten slotte werk ik het geboorteverhaal verder uit en ontvang je hiervan een uitgebreide rapportage.

Het complete pakket wordt aangeboden voor € 249,95 inclusief BTW.

De factuur wordt thuisgestuurd en dient, conform de Algemene Voorwaarden, binnen twee weken te worden voldaan.

Tarieven Analyse Kindertekeningen

Dienst
Prijs
Schriftelijke analyse
€ 39,95
Bespreking analyse
€ 59,95
Combinatie schriftelijke en bespreking analyse
€ 69,95

Het bedrag van het soort analyse dat u kiest dient voorafgaand aan de analyse, bij toezending van de tekening en de daarbij behorende informatie, te worden voldaan. Mijn streven is om de analyse zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 10 dagen, uit te werken.

De genoemde prijzen zijn inclusief 9% BTW.

Voor de overige voorwaarden: zie de Algemene Voorwaarden.

Vergoedingen

Er kan zonder verwijzing of indicatie gebruik gemaakt worden van coaching en begeleiding. In veel gevallen wordt kind- en gezinscoaching niet vergoed door de Zorgverzekeraar. De prijzen zijn daarop aangepast. U kunt natuurlijk wel altijd contact opnemen met uw Zorgverzekeraar om naar de mogelijkheden te informeren. Daarnaast kunt u mogelijk de kosten opgeven bij uw jaarlijkse aangifte bij de Belastingdienst.

Er zijn mogelijkheden om via een Persoons Gebonden Budget (PGB) coaching en begeleiding van Alles Kids Kindercoaching in te schakelen. Wanneer uw kind deze ontvangt dan kunt u hiermee zelf zorg, hulp en begeleiding inkopen.