Hallo allemaal!

Ik ben Yvonne van Seters-Bogaard en ik heb Alles Kids Kindercoaching opgericht. Ik ben getrouwd met Erik en samen hebben wij twee geweldige kinderen gekregen, Dex en Fenne.

In 2008 ben ik bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant in Middelburg gaan werken in het team Jeugd. Jarenlang heb ik daar, samen met een kinderrechter, zaken behandeld met betrekking tot minderjarigen die - om verschillende redenen - in hun ontwikkeling werden bedreigd. Door de jaren heen heb ik dan ook veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen en heb ik meegewerkt aan het tot stand komen van uitspraken op basis waarvan de hulpverlening de invulling van het hulpverleningstraject verder vorm kon geven.

Door mijn werk op de rechtbank heb ik altijd het gevoel gehad een bijdrage te kunnen leveren aan de hulpverlening aan kinderen. Tot ik met één van mijn kinderen, die een medische achtergrond heeft en dus al best veel heeft meegemaakt, bij een kindercoach terecht kwam. Op dat moment realiseerde ik mij dat ik liever zelf de persoon ben die met een kind aan de slag gaat dan op de achtergrond mee te werken aan beslissingen die hem of haar raken. Ik heb besloten het roer volledig om te gooien en de opleiding tot Kind- en Gezinscoach te gaan volgen om daarna zelf als kind- en gezinscoach aan de slag te kunnen gaan. Tijdens en na mijn opleiding heb ik de nodige werkervaring op mogen doen bij een grotere praktijk. Daarnaast heb ik in 2021 mijn ervaringscertificaat Vakbekwame hbo jeugd- en gezinsprofessional behaald, waarmee ik ben ingeschreven in het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

In mijn werk hoop ik kinderen en hun ouders of verzorgers op een praktische manier te kunnen helpen. Ik denk dat ik hiervoor de aangewezen persoon ben, ook omdat ik als ouder in de schoenen heb gestaan van de ouders en verzorgers die met hun kind bij mij zullen komen. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat uw kind zich weer fijn voelt en sterk in het leven staat!